Saradnja radi pisanja boljih rasporeda za posao

Saradnja radi pisanja boljih rasporeda za posao

Teško za timove timova pišu nove opise poslova bez unosa eksperata iz organizacije u vezi sa veštinama potrebnim za posao. Potreban vam je jednostavan način da povežete tip tima HR sa pravim osobama da biste dobili unos za opis posla i da biste se uverili da HR može da pronađe odgovarajuću osobu za posao.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreiranje kanala u Microsoft timovima radi zajedniиkog rada na novom opisu poslova. Otpremite predložak opisa posla koji možete da koristite u realnom vremenu. 

Kada su vam potrebni detalji o specifičnim sposobnostima i zahtevima uloge, povežite Yammer sa kanalima tima i koristite @mentions da biste traže interne stručnjake za unos. Možete da uskočite u audio ili video poziv da biste razgovarali kroz sve probleme. Kada završite opis posla, objavite ga u aplikaciji Yammer da bi ljudi mogli da je dele sa svojim mrežama i pomognu da pronađu pravog kandidata.

Istaknute stavke

  • Učinite dokumente pristupačnim.

  • Koautorski rad za nove rasporede posla.

  • Proknjižite finalizovanu listu posla za sve koji se vide i dele.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×