Sadržaj
×
Upravljanje marketinškim događajima kao timom

Uspešni marketinški događaji treba podrška tima da bude uspešna. Potrebna vam je jedna lokacija za saradnju, koordinaciju i izvršavanje strategija, kao i dobijanje trenutnog pristupa članovima tima za status i povratne informacije. Sva dokumentacija i sredstva za događaj bi trebalo da budu pristupačnije svim učesnicima.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Kreirajte tim za planiranje događaja u Microsoft timovima i pozovite članove da počnu planiranje. Koristite ćaskanje i audio ili video koji se pozivaju da rade sa timom bilo gde, bilo kada. Delite informacije kao što su promo materijali i prijavite se direktno u razgovoru i prijavite ga na kartici datoteke kasnija. 

Dodajte kanale i podesite konektore kao što je Facebook konektor stranice da biste videli obaveštenja sa stranica koje posedujete ili sledili. Bilo ko unutar ili izvan tima koji je dodat kanalu može da pristupi informacijama. Zatim članovi tima mogu da počnu razgovore o sadržaju koji dolazi. 

Dok su radnje i posao neophodni, delegatske zadatke i praćenje završetka dodavanja planera. Koristite @mentions za koordinaciju sadržaja i planiranja događaja, tako da možete da dobijete odobrenje za dodeljivanje projekata.

Istaknute stavke

  • Skladište sadržaja i materijale za promociju u timovima.

  • Podesite kanal timova sa konektorima da povezuju razgovore i društvene medije, za unutrašnje i spoljne medije.

  • Delegiranje i praćenje zadataka dodavanjem kartice "Planer" u timovima.

  • Unapredite redigovanja i uputstva za odobravanje sadržaja i plana događaja tako što ćete ga upravljati u timovima.

Saznajte više

Microsoft planer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×