Zauzdanje kolektivno poznavanje prvog reda

Zauzdanje kolektivno poznavanje prvog reda

Prvi linijski radnici imaju prst na pulsu vašeg preduzeća. Blizina kupcima daje vrednu perspektivu, ali često postoji razmak u komunikaciji između osoba koje donose stvarne odluke. Potreban vam je lak način da prikupite misli i mišljenja o prvi linijski radnici i omogućite im da postavljaju pitanja i unesu od stručnjaka, a zatim da reaguju na njega.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Sa uslugom Yammer, vaši prvi linijski radnici mogu da pruže korisne perspektive celoj organizaciji. One mogu da obezbede uvid na osnovu iskustva, kao što je to kako da se pojednostavi proces provere ili da se proizvodi centar za ciljnu demografiju. Ovaj unos može da se deli u celom preduzeću.

Prvi linijski radnici takođe mogu da koriste Yammer za istraživanje i odgovaranje na pitanja klijenata od raznih stručnjaka u preduzeću.

Yammer ne pomaže samo radnicima koji poboljšavaju korisničku službu, daje im glas u budućnosti preduzeća i omogućava donosiocima odluka sa shvataocima da im je potrebno da koriste inovacije. Liderstvo može da deli uputstva i da se menja u usluzi Yammer kako bi se osiguralo dovršavanje petlje povratnih informacija.

Istaknute stavke

  • Razgovori među zaposlenima na svim nivoima.

  • Pokretanje inovacija pomoću raznih ideja iz preduzeća.

  • Pomoć za radnike iz prvog reda pronađu odgovore na pitanja klijenata.

Saznajte više

Yammer svima čini veću produktivnost i povezuju ih

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×