Sadržaj
×
Brzo identifikovanje i angažovanje u kućnom ekspertu

Pomaganje klijentima da investiraju u visoko specijalizovana područja zahtevaju ekspertski uvid i sadržaj, ali to može biti izazovno da se pronađe kada postoji više mesta za pogledati. Potrebno je da lako identifikujete relevantne informacije i angažujete industrijske eksperte u celoj organizaciji, da biste potvrdili vaše rezultate, procenili tržišne trendove i finalizovali vašu preporuku.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Eliminišite krivu osnovu prilikom analiziranja nepoznatih tržišnih trendova pomoću Yammer grupe da biste dobili stručna mišljenja u realnom vremenu. Koristite Yammer da biste se povezali sa osobama u organizaciji koji mogu da ponude znanja i uputstva za određenu industriju. Možete da pronađete i postojeći sadržaj da bi podržavali analizu pomoću usluge Delve, koja pokazuje relevantan sadržaj i osobe na osnovu posla koji radite.

Ako koristite Delve da biste pronašli sadržaj za analizu tržišta, možete da kliknete na karticu sadržaja dokumenta da biste ga odmah dodali u Yammer i nastavili sa razgovorom. Neka eksperti sarađuju na dokumentu u sistemu SharePoint da bi zadržali kontrolu verzija. Plus, kada eksperti skladište informacije i dokumente u sistemu ROI u programu SharePoint, svako sa dozvolama može da ga upućuje kasnije.

Istaknute stavke

  • Razmišljanje sa ekspertima za industrijske pripreme za pripremu analize.

  • Radite zajedno sa ekspertima sa bilo kog mesta.

  • Pristupite marketinškim podacima iz jedne deljene lokacije.

Saznajte više

Recite zdravo usluzi Yammer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×